bewustwording · 15. oktober 2020
Wanneer je in het leven geconfronteerd wordt met verlies, in welke zin dan ook, dan heb je heel goed voor jezelf te zorgen. Alleen met zelfcompassie, lief zijn voor jezelf, vul je het gat op wat er is ontstaan en heel je jezelf. Eerst weer goed contact maken met je eigen hart en van daaruit stap voor stap weer met je omgeving. Hieronder vind je 55 tips die bij kunnen dragen aan lief zijn voor jezelf en het weer opvullen van je hart.
02. februari 2020
Er wordt veel geschreven en gesproken over welzijn. Er zijn talloze organisaties die zich er mee bezig houden. De overheid heeft zijn handen vol aan het begrip welzijn en wat daar allemaal bij komt kijken. Wat betekent het eigenlijk, Welzijn?
10. januari 2020
Wat zijn we met velen toch gefocust op ons brein. Ons brein wat oneindig veel mogelijkheden kent. Waar we al heel veel over weten en nog veel meer van willen weten. En dat is mooi. Zeker, we hebben ons brein nodig. Maar wanneer werkt ons brein nou het best? Wanneer er niet gepiekerd wordt, we geen stress hebben, er niet van alles van ons gevraagd en gevergd wordt.