Niet lekker in je vel

Het leven kan je soms onaangenaam verrassen met dingen die alles overhoop halen. De oorzaak kan uiteenlopend zijn. Feit is dat je niet lekker in je vel zit. Je voelt je futloos, onmachtig, niet begrepen, laag in je energie. Je reageert sneller geïrriteerd naar je omgeving. Soms sluimert dit al een tijd en voel je dat je steeds verder afglijdt. Dit is niet wat je wilt. Dit is niet wie je bent of wilt zijn.

Praktijk BOEM helpt je deze periode door te komen en je eigen kracht en positieve energie terug te vinden! 

 

Oorzaak ligt vaak in verlies. Verlies van iets om iemand uit je omgeving. Verlies van het contact met jezelf; veel in je hoofd zitten en niet meer kunnen voelen wat je nu echt wilt en nodig hebt vanuit je hart. 

Voorbeelden van mogelijke oorzaken:

- psychische klachten

- stress, overspannenheid, burnout

- angst en onzekerheid

- echtscheiding

- opvoedingsproblemen

- relatieproblemen

- somberheid en depressie

- rouw en verlies

- trauma

- zingevingsvragen

- niet gelukkig zijn


Sessies

Middels een gesprek en de juiste vragen krijg je zelf het inzicht dat je nodig hebt om de stap naar meer positieve energie te kunnen maken. 

Shantala behandeling

Shantala is een respectvolle bejegening en aanrakingsmethode waarin niet geoordeeld wordt.

Het gaat om in contact komen met de ander vanuit de betekenis: Jij bent goed zoals je bent!

 

Opstellingen

Een familie/organisatie-opstelling laat snel en zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is achter bepaald gedrag. Opstellingen helpen om de tot nu toe verborgen verbanden te zien met het grotere geheel waar we onderdeel van zijn. Pas als deze zichtbaar zijn, kunnen we nieuwe mogelijkheden vinden om ons op liefdevolle wijze los te maken van hardnekkige patronen.