Bewust opvoeden

Bewust opvoeden betekent dat jij als ouder of professional naar je eigen handelen durft te kijken in het contact met een kind. Dat je de verantwoording neemt voor je eigen issues. Waarbij je het kind laat zoals hij of zij is. Een kind is immers niet maakbaar. Jij als ouder of professional maakt het verschil door een andere insteek te nemen in het contact. Dan kan het kind groeien en jij als volwassene ook. Dan ontstaat er meer geluk, rust, groei en verbinding.

Lees meer over mijn visie over bewust opvoeden.


OUDERS

Zit je met je handen in het haar en weet je niet meer wat te doen om weer rust en balans in je gezin te krijgen? Ben je de controle kwijt en wil je deze graag terug? Voel je je soms machteloos en onzeker? Lig je ’s avonds uitgeput op de bank van alle ballen omhoog te houden en zie je op tegen de volgende ochtend?

Professionals

Wil jij samen met jouw team meer inzicht en overzicht krijgen op het gebied van opvoeden? Wil jij en je team meer weten over hoe je met communicatie het verschil kunt maken in het contact met elkaar, het kind en zijn omgeving? Hoe zorgen jullie samen voor meer verbinding?